skip to main | skip to sidebar

Don't try this at home

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010




Αναρτήθηκε από Don't try this at home στις 11:40 μ.μ.
Ετικέτες Perivoli Restaurant exo gwnia Santorini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ►  2012 (24)
    • ►  Σεπτεμβρίου (6)
    • ►  Ιουλίου (2)
    • ►  Ιουνίου (2)
    • ►  Μαΐου (14)
  • ►  2011 (12)
    • ►  Νοεμβρίου (2)
    • ►  Μαΐου (6)
    • ►  Απριλίου (4)
  • ▼  2010 (27)
    • ►  Σεπτεμβρίου (4)
    • ►  Ιουλίου (2)
    • ►  Ιουνίου (4)
    • ▼  Μαΐου (17)
      • κοκκινιστό με χυλοπιτάκι και μαρμελάδα ντομάτας
      • Ελαφρά καπνισμένο μοσχαράκι γάλακτος με vinaigrett...
      • mignardises a la grecque
      • ραβιόλι γεμιστό με πουρέ λευκής μελιτζάνας, μους χ...
      • Βερύκοκο
      • γίγαντες ''πλακί'' , καλαμαράκι με σκορδομαιντανό ...
      • μους γιαούρτι, γλυκό του κουταλιού ντοματάκι και ε...
      • τερινα γλυκιάς κολοκύθας αρωματισμένη με αγιόκλιμα...
      • Ελεύθερος Χρόνος στο περιβόλι
      • Amuse Bouche ή στα ελληνικά "σπανακόπιτα"
      • Σπαγγέτι θαλασσινών
      • Ριζότο Γεμιστά με αφρό δυόσμου και παγωμένο χιόνι ...
      • χοιρινό με κρούστα λιαστής ντομάτας πουρέ φάβας κα...
      • Τερίνα κουνέλι με μαρμελάδα κρεμμύδι και ζελέ κόκκ...
      • Χωρίς τίτλο
      • Μπακαλιάρος
      • Μενού Γευσιγνωσίας εστιατόριο Περιβόλι 2010

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Don't try this at home
Προβολή πλήρους προφίλ