skip to main
|
skip to sidebar
Don't try this at home
Σάββατο 8 Μαΐου 2010
Ριζότο Γεμιστά με αφρό δυόσμου και παγωμένο χιόνι φέτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αρχειοθήκη ιστολογίου
►
2012
(24)
►
Σεπτεμβρίου
(6)
►
Ιουλίου
(2)
►
Ιουνίου
(2)
►
Μαΐου
(14)
►
2011
(12)
►
Νοεμβρίου
(2)
►
Μαΐου
(6)
►
Απριλίου
(4)
▼
2010
(27)
►
Σεπτεμβρίου
(4)
►
Ιουλίου
(2)
►
Ιουνίου
(4)
▼
Μαΐου
(17)
κοκκινιστό με χυλοπιτάκι και μαρμελάδα ντομάτας
Ελαφρά καπνισμένο μοσχαράκι γάλακτος με vinaigrett...
mignardises a la grecque
ραβιόλι γεμιστό με πουρέ λευκής μελιτζάνας, μους χ...
Βερύκοκο
γίγαντες ''πλακί'' , καλαμαράκι με σκορδομαιντανό ...
μους γιαούρτι, γλυκό του κουταλιού ντοματάκι και ε...
τερινα γλυκιάς κολοκύθας αρωματισμένη με αγιόκλιμα...
Ελεύθερος Χρόνος στο περιβόλι
Amuse Bouche ή στα ελληνικά "σπανακόπιτα"
Σπαγγέτι θαλασσινών
Ριζότο Γεμιστά με αφρό δυόσμου και παγωμένο χιόνι ...
χοιρινό με κρούστα λιαστής ντομάτας πουρέ φάβας κα...
Τερίνα κουνέλι με μαρμελάδα κρεμμύδι και ζελέ κόκκ...
Χωρίς τίτλο
Μπακαλιάρος
Μενού Γευσιγνωσίας εστιατόριο Περιβόλι 2010
Πληροφορίες
Don't try this at home
Προβολή πλήρους προφίλ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου